Open

Strada Grivitei 75, Campina Prahova

  • Luni - Vineri8.00 – 20.00
  • Sambata 9.00 - 14.00

+40 748.733.652

Doriti o programare?

  • Str. Grivitei 75, Campina, Prahova
  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00. Sambata 9.00 -14.00

Dinti ficsi pe 4-6 implanturi dentare

Dinti ficsi pe 4-6 implanturi dentare

Implant dentar

Dinti ficsi pe 4-6 implanturi dentare

Implanturile dentare reprezinta suportul pentru lucrarea protetica care asigura o dantura functionala si estetica, acest lucru fiind posibil in cadrul clinicii stomatologice Campina – by Dr. Irimia, cu ajutorul echipei de medici specialisti in Chirurgie OMF, Chirurgie dento-alveolara, Implantologie si Protetica dentara pe implanturi, acest serviciu complex realizat de o echipa multidisciplinara reprezinta pasul catre o viata normala pentru orice pacient.

Sigur, eficient si fara durere!

Timpul pacientului petrecut in cadrul clinicii stomatologice Campina – DentFamily este atent planificat, astfel incat vizitele sunt foarte bine structurate, unde medici cu o pregatire si o experienta atestata garanteaza pacientului ca este in siguranta, inteles, ascultat si ca i-au fost prezentate cele mai viabile variante de tratament. Dispunem de aparatura medicala de ultima generatie, folosind proceduri moderne proceduri, iar echipa de chirurgie este coordonata de medici specializati in Medicina Generala, Chirurgie OMF si Implantologie.

Procedura implica mai multe etape si presupune:

Pachete servicii implantologie
Echipa noastra de specialisti te va ajuta sa alegi informat planul de tratament adecvat pentru restabilirea zambetului, vei fi consiliat de specialistul nostru in Patient Care si oferim varianta de plata esalonate.

Specialistii nostri

Dinti ficsi pe 4-6 implanturi

Buna, cum te putem ajuta?