Open

Strada Grivitei 75, Campina Prahova

  • Luni - Vineri8.00 – 20.00
  • Sambata 9.00 - 14.00

+40 748.733.652

Doriti o programare?

  • Str. Grivitei 75, Campina, Prahova
  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00. Sambata 9.00 -14.00

Despre noi

Despre Dentfamily

Despre noi

DENTFAMILY

Clinica stomatologica #Campina

Echipa Dentfamily este implicata activ in programe de educare si responsabilizare sociala pentru copiii din gradinitele si institutiile de invatamant din Campina, cu scopul de a forma abilitati celor mici si deprinderi in ingrijirea si igiena orala.

Program dedicat copiilor “Eroul tau – Modelul nostru”

“Echipa DentFamily are misiunea de a Aduce viata zambetului tau”

Specializeaza-te continuu, dedica-te profesiei, formeaza o echipa de profesionisti si adu incredere in “zambetul pacientilor tai”

„Profesionalism, etica medicala, integritate si grija fata de pacient.

10000

Interventii pe an

1

Clinica interdisciplinara

32

Ani de experienta

25

Qualified Staffs

DentFamily & MedLife - mai aproape de pacientii si abonatii nostri!

Parteneriatul intre clinica stomatologica DentFamily si reteaua privata de sanatate MedLife are ca obiectiv satisfacerea nevoilor abonatilor, respectiv a pacientilor care detin abonamente corporate, individual sau family, valabil atat pentru copii cat si adulti.


Pacientii DentFamily care detin abonament MedLife beneficiaza de servicii premium in cadrul unei clinici stomatologice de prestigiu, unde pacientul este tratat cu profesionalism de catre o echipa de medici cu experienta in domeniul stomatologiei.


Abonatii MedLife pot solicita o programare cu mentiunea ca detin card de abonat MedLife, furnizand informatiile solicitate de catre departamentul de Front Desk in vederea verificarii calitatii de abonat, valabilitatea abonamentului si serviciile cu gratuitate sau discounturi.

Buna, cum te putem ajuta?