Open

Strada Grivitei 75, Campina Prahova

  • Luni - Vineri8.00 – 20.00
  • Sambata 9.00 - 14.00

+40 748.733.652

Doriti o programare?

  • Str. Grivitei 75, Campina, Prahova
  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00. Sambata 9.00 -14.00

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni legali website https://dentfamily.ro/

Inainte de a utiliza acest site, va rugam sa cititi cu atentie enunturile de mai jos, care se aplica acestui site si tuturor materialelor din interiorul lui.

Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman.

Acest site https://dentfamily.ro/ (excluzand paginile detinute de terti catre care sunt inserate link-uri in prezentul site) este sub controlul si este operat de: SC CABI DENT SRL, cu sediul in strada Grivitei, nr, 75, Campina, Prahova, CUI 1323476, Nr. Reg. Com. J29/1001/1992 („Compania”).

Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Drepturi de autor

Drepturi de autor: SC CABI DENT SRL. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a SC CABI DENT SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisa navigarea pe site-ul https://dentfamily.ro/, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal.

Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. SC CABI DENT SRL nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate (nume de brand, logo-uri, etc.) care apar in interiorul prezentului site al SC CABI DENT SRL sunt ori detinute, ori sub licenta SC CABI DENT SRL. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate postata pe acest site.

Conţinutul site-ului:

Informatiile din acest site au fost introduse cu buna-credinta, dar numai cu scopul de informare generala.

SC CABI DENT SRL nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte; aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii.

SC CABI DENT SRL, angajatii săi sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site.

SC CABI DENT SRL isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand considera ca este cazul, in maniera in care considera ca este cazul si fara o notificare prealabila.

Site-urile conexe

Site-ul SC CABI DENT SRL va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte site-uri ale partenerilor SC CABI DENT SRL. Va rugam ca, inainte de a utiliza aceste site-uri, sa cititi cu atentie paginile referitoare la Termenii legali si Politica de confidentialitate aferente fiecarui site.

De asemenea, site-ul SC CABI DENT SRL va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte pagini de internet, relevante pentru un anumit aspect al site-ului nostru, dar care nu sunt controlate si operate de SC CABI DENT SRL. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia. Faptul ca pe site-ul nostru exista link-uri la aceste site-uri conexe nu inseamna neaparat ca SC CABI DENT SRL este asociat cu oricare dintre aceste site-uri sau cu proprietarii lor.

Oricând puteti reveni la site-ul SC CABI DENT SRL dand click pe icon-ul “Back” din browserul de internet sau scriind din nou adresa site-ului nostru.

 

Buna, cum te putem ajuta?