Open

Strada Grivitei 75, Campina Prahova

 • Luni - Vineri8.00 – 20.00
 • Sambata 9.00 - 14.00

+40 748.733.652

Doriti o programare?

 • Str. Grivitei 75, Campina, Prahova
 • Luni - Vineri 8.00 - 20.00. Sambata 9.00 -14.00

Profiloxie EMS

Profiloxie EMS

Profiloxie EMS

Profilaxia dentara realizata cu ajutorul tehnologiei  GBT (Guided Biofilm Therapy), este tratamentul minim invaziv, fara durere, previne boala parodontala, cariile si are rezultate net superioare in comparatie cu metoda clasica.

Etapele Profilaxiei GBT (Guided Biofilm Therapy) – EMS reprezintă o metodă minim invazivă si care protejeaza suprafetele gingiilor, dintilor, implanturilor si lucrarilor estetice. Etapa AIRFLOW® si PERIOFLOW® cu pudra PLUS acționează delicat pe suprafetele dintilor si tesuturilor moi, indepartand placa bacteriana si tartrul recent de pe suprafetele coronare si din sanțul gingival, cu usurinta, in siguranta, minim invazivsi fara durere.

Procedura PERIOFLOW® si pudra PLUS indeparteaza in mod eficient placa bacteriană subgingivala din pungile reziduale adanci. Instrumentul PIEZON® PS NO PAIN indeparteaza tartrul ramas într-un mod minim invaziv, iar explorarea finala cu ajutorul biofilmului ne asigura faptul ca nu mai ramane nicio urma de tartru sau bacterie (culoarea violacee indica prezenta tartrului si a bacteriilor, fie pe dinti, fie pe tesuturile moi.

Tehnologia GBT cu ajutorul protocolul de ghidare a biofilmului ofera o detectare exacta si precisa a cariilor precoce pe suprafețele curate, deoarece curatarea este in profunzime chiar si in santurile si spatiile interdentare.

 Beneficiile Profilaxiei GBT

 1. Curata in profunzime si mentinerea apartul ortodontic functional
 2. Fara durere si fara disconfort
 3. Indeparteaza petele de cafea, tutun, vin rosu
 4. Lasa dintii netezi si albi
 5. Recomandata in cazul retractiilor gingivale si al parodontitei
 6. Detectarea cariilor intr-un stadiu incipient
 7. Păstreaza impecabile restaurarile estetice si protetice
 8. Pastreaza sanatoase tesuturile moi
 9. Protejeaza implanturile si lucrarile pe implanturi
 10. Tratatamentul antibacterian al gingivitei
 11. Tratamentul peri-implantitei
 12. Este dedicat pacientilor cu sensibilitate dentara (apa este incalzita)

Profilaxia GBT în cazul pacienților cu aparat ortodontic

Aparatele ortodontice contribuie la creșterea plăcii bacteriene în zonele greu accesibile, placa bacteriana care prin periajul zilnic si profilaxia clasica nu poate fi indepartata, ulterior placa bacteriana acumulata ducand la aparitia gingivitei și a cariilor. Procedura AIRFLOW® cu pudra PLUS îndepărtează placa bacteriană printr-un acces complet în zonele critice, fiind sigură și eficientă pentru dinți și brackeți. Aceasta previne cariile și hiperplazia, iar pacientul se bucura de un zambet alb.

Buna, cum te putem ajuta?