Open

Strada Grivitei 75, Campina Prahova

  • Luni - Vineri8.00 – 20.00
  • Sambata 9.00 - 14.00

+40 748.733.652

Doriti o programare?

  • Str. Grivitei 75, Campina, Prahova
  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00. Sambata 9.00 -14.00

Parodontologie

Parodontologie

PARODONTOLOGIE

Parodontita marginala netratata poate conduce la tratamente stomatologice complexe si mai costisitoare, precum implantul dentar si lucrari protetice pe implanturi dentare.
Boala parodontala este influentata in special de fumat si de o serie de afectiuni: ateroscleroza, boli cardiovasculare, diabet zaharat, obezitate, reumatism articular acut, osteoporoza sau bolile autoimune.
Parodontoza – o afectiune cronica de tip inflamator care afecteaza si dezlipeste gingia de pe dinte, bacteriile intra in contact cu osul, produc in timp resorbtia acestuia si retragerea gingiei de-a lungul radacinii dintelui, ulterior dintii devin mobili si se pot pierde rapid, unica solutie fiind implantul dentar cu aditie de os in cele mai multe cazuri.Tratamentul nechirurgical implica detartrajul dentar si tratament antimicrobian local si general, precum si folosirea anumitor tehnici de periaj si igiena orala individualizate pentru fiecare pacient.

Elementul inovativ cu beneficii extraoridanare in viata pacientului in tratamentul parodontozei este tehnologia cu Laser si tratamentul profilactic regulat la 3-4 luni cu ajutorul tehnologiei GBT (Guided Biofilm Therapy) EMS – o tehnica non-invaziva, nedureroasa si foarte precisa. Acesta forma de tratament include si alte beneficii pentru pacient precum reducerea sangerarii, recuperarea post-interventionala rapida, asigurarea rata succesului tratamentului, amelioreaza durererea, stimuleaza productia de colagen si este un bun antiinflamator general.

Specialistii nostri

Buna, cum te putem ajuta?