Open

Strada Grivitei 75, Campina Prahova

  • Luni - Vineri8.00 – 20.00
  • Sambata 9.00 - 14.00

+40 748.733.652

Doriti o programare?

  • Str. Grivitei 75, Campina, Prahova
  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00. Sambata 9.00 -14.00

Albirea dintilor

Aici vorbim deschis si pe intelesul tuturor despre vizitele la stomatolog, aici vei gasi raspunsuri la intrebarile si curiozitatile despre interventii si proceduri, despre temerile absolut normale ale pacientului inainte de a se aseza pe scaunul stomatologic, in ideea de a lamuri aceste conceptii eronat implementate si preluate gresit din comunism.

Desi pare bizar, sigur o data in viata ta daca nu de mai  multe ori, cand ai fost la stomatolog si a trebuit sa astepti chiar si 5 minute pana ai intrat in cabinet, te-ai confruntat cu  minim 2 din situatiile acestea:  imi e rusine sa deschid gura „ca am dintii cariati”? pffffaaa si mai am si doua masele lipsa! iar ma doare? cum se va intampla interventia? sa ii spun sa imi faca anestezie? oare trebuie sa suport durerea sa nu ma fac de rusine? daca din greseala iti atinge limba sau gingia cu freza? unde intra acele acelea infinit de lungi? de ce salivezi atat de mult desi in mod normal nu ti se intampla asta? de ce dureaza procedura o vesnicie desi tu esti pe scaun de doar 10 minute? de ce imi e dintr-o data atat de cald desi aparatul de aer conditionat indica 20o C? cum vor arata dintii mei la final? mai vin si la urmatoarea vizita?

Aceste trairi sunt reale si sunt ale pacientilor care ne-au trecut pragul – insa acum si-au schimbat parerea, deoarece au apelat la serviciile noastre, iar la DentFamily atentia pentru a diminua disconfortul pacientului este maxima, iar tehnologia si profesionalismul mediclor isi spun cuvantul.

Haideti sa vorbim despre cel mai dorit, estetic si bine-meritat serviciu stomatologic. Cum sa ai un zambet de Hollywood – nu de alta, dar daca tot e un trend sa vedem de ce?

Cum sa ai dintii albi desi nu crezi in minuni? Ei bine acum se poate si nu este deloc costisitoare albirea dintilor.

Un studiu realizat in cadrul clinicii stomatologice DentFamily in ultimele 3 luni a inregistrat urmatoarele rezultate statistice in privinta albirilor dentare:

  • 52% sunt femei peste 22 ani
  • 48% sunt barbati peste 25 ani

Albirea dintilor implica mai multe etape in cadrul clinicii si anume:

Etapa 1:  vizita la medicul specialist de estetica dentara deoarece doar un medic specializat poate realiza albirea profesionala vezi aici costul consultatiei.

Etapa 2: daca dantura este perfecta – adica nu ai tartru pe nici un dinte, nu ai pete, nu ai carii sau nu ai plombe importante pe dintii frontali care sunt implcati in zambet, atunci e genial – trecem la etapa cu albirea, insa, zic sa va prezint si etapele urmatoare deoarece doar 8% din populatie este cu adevarat fericita ca nu prezinta problemele dentare amintite mai sus.

Etapa 3: e momentul sa iti faci o programare pentru profilaxie, igienizare sau detartraj cu un periaj profesional – acesti 3 termeni inseamna acelasi lucru: tartrul depus pe dinte care ii distruge smaltul si ulterior apare demineralizarea acestuia si ulterior cariile vezi aici tarife. Oricare din medicii nostri pe specialitatea stomatologie generala te poate ajuta in realizarea acestui serviciu – alege-ti profesionistul cu care vrei sa urmezi vezi aici echipa noastra.

Etapa 4: dupa etapa profilaxiei medicul ales de tine te va ajuta sa rezolvi cariile, plombele si lucrarile protetice & estetice unde este cazul vezi aici preturi.

Etapa 5: daca ai plombe importante la dintii frontali, medicul care se ocupa de cazul tau trebuie sa discute cu specialistul estetician pentru ca acesta sa iti recomande anumite materiale speciale pentru a evita discrepantele de nuanta intre dintii tai dupa albire si materialul plombelor. Poti consulta tarifele in functie de numarul cariilor vezi tarife obturatii.

Etapa 6: acum urmeaza albirea dintilor aici gasesti articolul integral pt albirea profesionala dupa care te bucuri de o dantura ingrijita complet si un zambet WOW care sigur va face remarcata prezenta ta!

Leave a Reply

Buna, cum te putem ajuta?