Open

Strada Grivitei 75, Campina Prahova

  • Luni - Vineri8.00 – 20.00
  • Sambata 9.00 - 14.00

+40 748.733.652

Doriti o programare?

  • Str. Grivitei 75, Campina, Prahova
  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00. Sambata 9.00 -14.00

Albire dentara

Albire dentara

Estetica si fatete dentare

ALBIRE DENTARA

„Albirea dentara profesionala este o procedura care se poate realiza doar in clinicile de specialitate de catre profesionistul estetician, iar rezultatele sunt spectaculoase.” – dr. Cristina Irimia

Datorita faptului ca solicitarile de albire sunt tot mai numeroase, iar pacientii au devenit nemultumiti de aspectul dintilor care se ingalbenesc si considera ca periajul profesional nu mai este suficient, am venit in intampinarea acestei solicitari cu noua metoda de tratament profesional in albirea dintilor. In clinica Dent Family gasesti un sistem profesional de albire a dintilor cu Lampa ZOOM, prin care obtii rezultate spectaculoase, rapide si durabile fara durere.

In comparatie cu alte sisteme de albire, aceasta tehnologie foloseste o lumina LED care accelereaza albirea dintilor, acestia putand deveni cu pana la 8 nuante mai albi. Astfel, chiar si pacientii cu dintii vizibil patati sau ingalbeniti, se bucura de rezultate extraordinare.

Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dintilor, Lampa ZOOM ofera rezultate cu 50% mai bune, care se pastreaza un timp indelungat si se pot realiza in doar o ora.

Care sunt beneficiile unei albirii dentare profesionale?

  • Dintii sunt semnificativ mai albi
  • Tratamentul (incluzand pregatirea) dureaza in jur de o ora si jumatate
  • Este o metoda sigura
  • Nu este durereoasa
  • Are un efect de lunga durata

In ce consta albirea dentara profesionala si cine o poate realiza?
Desi exista o multitudine de sistem destinate albirii dintilor, albirea profesionala realizata cu Lampa ZOOM intr-o clinica de specialitate si de catre un profesionist s-a dovedit a fi cea mai eficienta, rapida si sigura metoda de albire a dintilor.

Albirea dintilor este recomandata pacientilor care au dinti sanatosi si nu au fost supusi multor tratamente, care au gingiile fara probleme si care nu au carii.

De asemenea, daca pacientul are plombe pe dintii din fata, trebuie sa stie ca daca isi doreste albire va trebui sa schimbe si plombele de pe dintii din fata deoarece compozitul, materialul cu care au acestia au fost obturati, ramanere la aceeasi culoare.

Albirea doare?

Procedura nu provoaca durere. In primele 24 de ore pacientul poate resimti o usoara presiune la schimbarile de temperatura (rece sau cald). Este recomandat post-procedura timp de 2 – 3 zile sa nu se consume alimente sau bauturi care pateaza.

Imi afecteaza dintii?

Datorita tehnologiei avansate albirea profesionala cu Lampa ZOOM este sigura, nu distruge, nu afecteaza smaltul dintilor si nu are efecte adverse.

In cat timp este realizata albirea profesionala?

Sedinta de albire profesionala cu Lampa ZOOM are durata de 60 minute, insa include si 3 sau 4 pauze la fiecare 15 minute pentru ca medicul estetician sa aplice un gel special pentru albire, care este parte integranta din procesul de albire. In urma acestei sedinte se pot obtine dinti mai albi cu pana la 8nuante, deoarece datorita tehnologiei sunt inregistrate rezultate cu 50% mai bune in comparatie cu alte proceduri similare.

Cat timp dintii vor ramane albi?

Timpul de mentinere al gradului de albire este preconizat la aproximativ 3 ani insa, acest timp variaza foarte mult in functie de obiceiurile pacientului (consum de cafea, bauturi carbogazoase colorate sau fumatul excesiv), insa rezultatele se pot pastra pana la 3 ani dupa procedura.

Specialistii nostri

Buna, cum te putem ajuta?